Accountancy

Cijfers over het verleden vertalen we in adviezen voor de toekomst…

Accountancy

Bedrijfsadvies

Belastingadvies

Personeel

Accountancy

 

Jouw administratie en de jaarrekening vormen het vertrekpunt voor de advisering over je onderneming. Dit is een belangrijke bron van informatie voor jou, maar ook voor de belastingdienst of de bank. Het samenstellen van de jaarrekening is complex en vereist vakkennis en deskundigheid. VBO Accountancy heeft kennis van de branche en jij kunt vertrouwen op een deskundig en betrouwbaar advies.

 

Accountancy zit in ons bloed en willen u graag op basis van deze informatie klaarstomen voor de toekomst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hieronder voor een vrijblijvende afspraak met èèn van onze sparringpartners. Wij gaan namelijk verder dan cijfers alleen…

Jaarrekening

De jaarrekening is een momentopname van de financiële situatie van een bedrijf of organisatie. Als ondernemer of bestuurder heb je geen invloed op het verleden, maar wél op de toekomst. Daarom is VBO Accountancy het accountantskantoor dat vooruit kijkt. Cijfers over het verleden vertalen we in adviezen voor de toekomst.

Tussentijdse rapportage

Als ondernemer moet je blijven anticiperen op een wereld die continu veranderd. Het sturen op tussentijdse cijfers geeft inzicht waar je onderneming financieel staat. 

Je wilt als ondernemer investeren in een nieuwe machine of een bedrijfspand aankopen. Het is dan fijn om inzicht te hebben in de geldstromen en kosten van de onderneming. Ook banken hebben graag actuele informatie over het presteren van jouw onderneming. 

Doordat tussentijdse rapportage veel actuele management informatie oplevert, kun je als ondernemer veel beter inspelen op veranderende omstandigheden. Het is bewezen dat dit geld oplevert of bespaart. Graag willen wij je van dienst zijn bij het verwerken en rapporteren van de tussentijdse cijfers van jouw onderneming.

Wil je graag meer weten over dit onderwerp of wil je dat wij je ondersteunen bij het opstellen van tussentijdse cijfers neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch via 038-3333688.

Administratie

Jouw focus op je onderneming, wij de administratie.

Het verwerken van de administratie is tijdrovend, dat zal jou ongetwijfeld bekend zijn. Factoren als kennis en interesse spelen hierbij ook een belangrijke rol. Wij ondersteunen je graag hierin.       

Wanneer het bedrijf een grotere omvang heeft, beschikt deze vaak over eigen administratief personeel. In dat geval zou VBO Accountancy kunnen ondersteunen bij het tussentijds controleren van de administratie en het eventueel verzorgen van de benodigde fiscale aangiften.  

VBO Accountancy kan jouw gehele of een gedeelte van de administratie verwerken; alles wordt afgestemd op jouw behoefte als ondernemer. 

Wil je ondersteuning bij het verwerken van de administratie, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Managementinformatie

Betrouwbare managementinformatie is essentieel. Maar hoe ziet die managementinformatie eruit en op welke data is die gebaseerd?

Managementinformatie moet natuurlijk “gewoon goed genoeg” zijn om te kunnen gebruiken binnen uw organisatie. 

Organisaties hebben vaak veel data over hun bedrijfsprocessen in huis; cijfers over bijvoorbeeld  omzet, brutomarge, het energieverbruik, omzet per klant, productiviteit, prestaties van de werknemers en aantal websitebezoekers. Welke data is nou eigenlijk voor jouw organisatie van belang en wie is daar verantwoordelijk voor? Nog belangrijk, hoe gebruik je deze informatie om jouw organisatie future proof te maken? Daar helpt VBO Accountancy je mee verder.

Meten is weten!

Medewerkers van VBO Accountancy zijn gek op cijfers, maar begrijpen dat opdrachtgevers andere interesses hebben. Daarom schrijven we geen ellenlange rapporten of analyses. Cijfers presenteren we liever in handige en overzichtelijke dashboards. Ondernemers beschikken daarmee over onmisbare informatie voor het besturen van hun onderneming. 

 

Maak je cijfers visueel, dat zegt alle betrokkenen veel!