Over ons

Cijfers over het verleden vertalen we in adviezen voor de toekomst.

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. 

Verlengstuk

We gaan verder dan cijfers alleen, noemen we dat.

Thuis in alle branches

Van de bouw tot de zorg, van food tot elektrotechniek en van vastgoed tot ICT.

Over ons

Als ondernemer heb je geen invloed op het verleden, maar wél op de toekomst. Daarom is VBO Accountancy het accountantskantoor dat vooruit kijkt. Cijfers over het verleden vertalen we in adviezen voor de toekomst. 

Van strak in het pak houden we niet bij VBO Accountancy. Onze adviseurs en accountants zijn echte doeners: makkelijk benaderbaar, altijd bereikbaar én uiterst professioneel tegelijk. Niet voor niets zijn we het verlengstuk van tweehonderd opdrachtgevers in heel Nederland. Van Amsterdam tot Maastricht en met ‘ons’ Kampen als episch centrum. We zijn thuis in alle branches. Van de bouw tot de zorg, van food tot elektrotechniek en van vastgoed tot ICT.

Wij zijn gek op cijfers, maar begrijpen ook dat jij als opdrachtgever andere interesses hebben. Daarom schrijven we geen ellenlange rapporten of analyses. Cijfers presenteren we liever in handige en overzichtelijke dashboards. Ondernemers beschikken daarmee over onmisbare informatie voor het besturen van hun onderneming.

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, maar vragen niet van onze klanten om voor elk wissewasje bij ons langs te komen. Zo kan jij als ondernemer je focussen op de dagelijkse praktijk.  We investeren voortdurend in de meest moderne hulpmiddelen, waaronder onze mobiele app die eenvoudig toegang geeft tot al jouw financiële informatie. Handtekening nodig onder de jaarstukken? Ook dat regelen we natuurlijk digitaal!

VBO Accountancy ziet zichzelf als verlengstuk van de ondernemer. We gaan verder dan cijfers alleen, noemen we dat. Onze ervaren medewerkers nemen onder andere de volledige financiële administratie uit handen, begeleiden overnames, fungeren als sparringpartner en bieden te allen tijde dienstverlening waarop u kunt terugvallen. We zijn ervan overtuigd dat we met onze kennis, ervaring én nuchtere aanpak ondernemers voortdurend op weg helpen naar de dag van morgen.

Persoonlijk advies

Uw sparringpartners

Renko van Bodegraven – Eigenaar en bedrijfsadvies 

‘Ga verder dan cijfers alleen’

“Als bedrijfsadviseur ondersteun ik ondernemers bij bedrijfsgroei. Daarbij kijk ik verder dan cijfers. Hoe leg je zaken bijvoorbeeld vast en hoe dek je risico’s af? Kortom, ik ben een sparringpartner bij overnames, fusies, nieuwe bedrijfsmatige ontwikkelingen, ondernemingsplannen en de start van bedrijven. Ten slotte treed ik voor onze opdrachtgevers geregeld op als gesprekspartner bij externe instanties, zoals bij financieringsaanvragen.”

Ard Opgelder – Accountant en fiscaal advies

 ‘Ondanks de cijfertjes blijft het mensenwerk’ 

“Opdrachtgevers kunnen bij mij terecht voor advies op basis van tussentijdse cijfers en prognoses. Samen bespreken we hoe het bedrijf er financieel voor staat en waar sturing nodig is. Ook de jaarrekeningen stel ik samen. En als College Belastingadviseur hou ik mij bezig met fiscale aangiften.”

John Jonker – Assistent-Accountant

 ‘We zijn niet alleen bezig met cijfers uit het verleden maar vooral met de toekomst van een bedrijf’

“Ik ondersteun de accountant bij het samenstellen van de jaarrekening. Tevens verzorg ik diensten en adviezen op fiscaal gebied. Advies over de fiscale consequenties van bedrijfsmatige koerswijzigingen bijvoorbeeld, maar ook praktische zaken als aangiften inkomstenbelasting.”

Astrid van ’t Hoenderdaal – Administratie

‘Administratieve kracht is rots in de branding’

“Als administratief medewerker verwerk ik de administratie van onze klanten, bied ik ondersteuning bij het online boekhouden en verzorg ik de BTW-aangiften. Ook ben ik verantwoordelijk voor de administratie binnen VBO-Accountancy en verricht ik het interne debiteuren- en crediteurenbeheer. Sinds begin 2020 ben ik gespecialiseerd in verenigingen van eigenaren (VVE’s) en verricht ik daarvoor alle bijkomende administratieve werkzaamheden.”

Richard van Heerde – Salarisadministrateur en ICT

‘Het salarisstrookje moet wel kloppen’

“Ik verricht werkzaamheden voor specifieke klanten en de daarbij horende loonadministraties. Intern houd ik mij bezig met automatisering en ontwikkelingen van software.”

Laurens van Keulen – Assistent-Accountant

‘Beheers de digitale snelweg’

”Sinds eind 2017 maak ik deel uit van het team bij VBO-Accountancy. Binnen dit team ondersteun ik onze klanten bij het voeren van de boekhouding, het samenstellen van de jaarrekening en het verrichten van de aangiftes inkomstenbelasting.“

Peter Born – P&O zaken 

Excel-freak met een voorliefde voor P&O

Hij noemt zichzelf gekscherend ‘manusje van alles’. Maar concreet houdt Peter Born zich binnen VBO Accountancy vooral bezig met loonadministratie, P&O-werk en – sinds kort – het opstellen van jaarrekeningen voor klanten. Hij deelt dolgraag zijn kennis; staat de klant graag bij met tips en adviezen. ‘Daarnaast ben ik een Excel-freak. Daarmee kan ik leuke tools creëren om bedrijven te helpen beter grip te krijgen op specifieke situaties; zodat zij bedrijfskundig sturing kunnen geven aan hun onderneming.’

 

Werken bij VBO accountancy? 

Bekijk het overzicht openstaande vacatures.

Twee jaar geleden is Studio3xs ontstaan vanuit Warmtestore b.v. Als landelijk werkende haarden speciaalzaak nam de vraag naar totaaloplossingen de laatste jaren enorm toe. Met die insteek hebben wij Studio3xs opgezet; een bedrijf dat zich specialiseert in luxe vloer en wandafwerking. 

Aangezien wij met andere ondernemingen ook klant zijn bij VBO Accountancy, was de keuze niet moeilijk. VBO heeft ons geholpen met de oprichting van de nieuwe BV en met het opzetten van de administratie. Daarnaast voorziet VBO in alle behoeftes die een MKB bedrijf nodig heeft, van boekhouding tot salaris verwerking.

Ik ervaar VBO Accountancy als een toegankelijke onderneming, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

<br /> Herman van Dalfsen, Studio 3xs

Relaties aan het woord

Van strak in het pak houden we niet bij VBO Accountancy. Onze adviseurs en accountants zijn echte doeners: makkelijk benaderbaar, altijd bereikbaar én uiterst professioneel tegelijk. Niet voor niets zijn we het verlengstuk voor tweehonderd opdrachtgevers in heel Nederland. Van Amsterdam tot Maastricht en met ‘ons’ Kampen als episch centrum. We zijn thuis in alle branches. Van de bouw tot de zorg, van food tot elektrotechniek, van vastgoed tot ICT