Diensten

Als ondernemer heb je geen invloed op het verleden, maar wél op de toekomst. Daarom is VBO Accountancy het accountantskantoor dat vooruit kijkt. Cijfers over het verleden vertalen we in adviezen voor de toekomst.

Accountancy

Bedrijfsadvies

Belastingadvies

Personeel

Accountancy

 

Jouw administratie en de jaarrekening vormen het vertrekpunt voor de advisering over je onderneming. Dit is een belangrijke bron van informatie voor jou, maar ook voor de belastingdienst of de bank. Het samenstellen van de jaarrekening is complex en vereist vakkennis en deskundigheid.
VBO Accountancy heeft kennis van de branche en jij kunt vertrouwen op een deskundig en betrouwbaar advies.

Bedrijfsadvies 

Ondernemen is inspelen op ontwikkelingen in een steeds complexere economie, vol met uitdagingen die zich verwacht maar vaak ook onverwacht voordoen.

Als ondernemer zul je op een gegeven moment te maken krijgen met uitdagingen waar je zelf het antwoord niet direct op weet. De adviseurs van VBO Accountancy staan dan voor je klaar, met passie voor ondernemen en kennis van zaken stellen zij jouw belangen voorop.

Belastingadvies

Door de complexiteit van de fiscale regels en wetgeving kan een ondernemer niet zonder een vakkundige belastingadviseur. De belastingadviseurs van VBO Accountancy controleren niet alleen jouw aangiften, maar beoordelen ook of er nog aanpassingen moeten worden gedaan in de fiscale strategie van jouw onderneming. Veranderingen in de wetgeving, het bedrijf of je persoonlijke situatie kunnen er toe leiden dat er zulke aanpassingen gedaan moeten worden.

Voor alle diensten, adviezen en begeleiding op het gebied van belastingzaken kun je terecht bij VBO Accountancy. 

 

Personeel

Jij wilt doen waar je goed in bent: “ondernemen”. Gaat je bedrijf groeien en heb je personeel aangenomen, dan moet je ook een salaris- en personeelsadministratie bijhouden. Een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, immers het succes van jouw onderneming valt of staat met goed functionerende medewerkers. 

Jij onderneemt, wij verzorgen de personeelsadministratie