Sparringpartner

VBO Accountancy ziet zichzelf als verlengstuk van de ondernemer. We gaan verder dan cijfers alleen, noemen we dat.

Meer dan cijfers alleen

Jouw sparringpartner

Jij bent ondernemer en moet anticiperen op een wereld die continu verandert, knopen doorhakken, focus houden, bijsturen op basis van cijfers, groeien of verkopen, alleen verder of een zakenpartner zoeken, duidelijke strategie, het wel of niet aannemen van personeel, huren of kopen van onroerend goed, balans/onbalans. Waarschijnlijk heb jij wel eens te maken met één of meerdere onderwerpen. Wil je een onafhankelijk klankbord om daarover te sparren? Maak dan een volledig vrijblijvende en 100% vertrouwelijke een afspraak met één van onze adviseurs.  

Onze ervaren medewerkers nemen onder andere de volledige financiële administratie uit handen, begeleiden overnames, fungeren als sparringpartner en bieden te allen tijde dienstverlening waarop jij kunt terugvallen. We zijn ervan overtuigd dat we met onze kennis, ervaring én nuchtere aanpak ondernemers voortdurend op weg helpen naar de dag van morgen.

“Wij zijn een landelijk werkende haardenzaak gevestigd in Kampen. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste leverancier van Nederland op het gebied van sfeerverwarming en schouwen. Bij deze groei kwam ook het starten van een nieuwe B.V. en het openen van twee nieuwe vestigingen in Nederland. Zo’n groei van je bedrijf doorsta je niet alleen, daar heb je een accountant bij nodig. Daarom werken wij al meer dan 10 jaar samen met VBO.

Al ruim 10 jaar werken wij met VBO als onze accountant. Ze verzorgen de boekhouding, aangiftes en salarisverwerking van onze B.V.’s. Door maandelijkse rapportages kunnen wij snel schakelen op bewegingen in de markt en de onderneming. Daarnaast zijn ze een goede sparringpartner op het gebied van uitbreiding, toekomstvisie en financieringsvraagstukken.

Wij ervaren VBO als een persoonlijk betrokken, no nonsens, professioneel bedrijf waar wij al jaren lang graag zaken mee doen.”

Jeroen Hup, Warmtestore

Meer dan cijfers alleen

Maak een afspraak