Sparringpartner

VBO Accountancy ziet zichzelf als verlengstuk van de ondernemer. We gaan verder dan cijfers alleen, noemen we dat.

Meer dan cijfers alleen

Jouw sparringpartner

Gevoel voor cijfers, passie voor ondernemen.

Jij bent ondernemer en moet anticiperen op een wereld die continu verandert, knopen doorhakken, focus houden, bijsturen op basis van cijfers, groeien of verkopen, alleen verder of een zakenpartner zoeken, duidelijke strategie, het wel of niet aannemen van personeel, huren of kopen van onroerend goed, balans/onbalans. Waarschijnlijk heb jij wel eens te maken met één of meerdere onderwerpen.

Onze adviseurs helpen jou bij alle lastige vraagstukken. We analyseren jouw uitdaging, maken samen een plan en wij verzorgen de uitvoering tot in detail en tot het einde. We houden jou op de hoogte van alles wat uitgevoerd wordt en communiceren altijd open en transparant. Zo ontnemen wij jou de zorg en kun jij je richten op je bedrijf. Wij doen dit al jaren met veel succes voor veel bedrijven. De meest uiteenlopende zaken hebben we inmiddels behandeld en hebben de passie om ook jouw bedrijf te kunnen helpen met welke uitdaging dan ook.

Zoek jij een adviseur die luistert naar je vraag, die iets toevoegt aan jouw kennis en expertise? Stel je het op prijs wanneer een adviseur een spiegel voorhoudt, tegenwind kan bieden en jouw blik verruimt? Voor een, uiteraard gratis en 100% vertrouwelijke kennismakingsgesprek neem dan contact op met één van onze sparringpartners.

 “VBO-Accountancy doet voor mij meer dan alleen de boekhouding en jaarrekening. Dat is niet uit te leggen maar brengt je als ondernemer verder” 

“Wij zijn een landelijk werkende haardenzaak gevestigd in Kampen. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste leverancier van Nederland op het gebied van sfeerverwarming en schouwen. Bij deze groei kwam ook het starten van een nieuwe B.V. en het openen van twee nieuwe vestigingen in Nederland. Zo’n groei van je bedrijf doorsta je niet alleen, daar heb je een accountant bij nodig. Daarom werken wij al meer dan 10 jaar samen met VBO.

Al ruim 10 jaar werken wij met VBO als onze accountant. Ze verzorgen de boekhouding, aangiftes en salarisverwerking van onze B.V.’s. Door maandelijkse rapportages kunnen wij snel schakelen op bewegingen in de markt en de onderneming. Daarnaast zijn ze een goede sparringpartner op het gebied van uitbreiding, toekomstvisie en financieringsvraagstukken.

Wij ervaren VBO als een persoonlijk betrokken, no nonsens, professioneel bedrijf waar wij al jaren lang graag zaken mee doen.”

Jeroen Hup, Warmtestore

Ervaar hoe het óók kan zijn…

Maak gratis een vrijblijvende afspraak