Is het tijd om over te stappen…

VBO accountancy regelt dat voor jou in één stap, geef ons jouw vertrouwen en wij regelen zorgeloos de overstap naar ons kantoor.

Flexibiliteit

Ons team ondersteund jou als ondernemer door uit te blinken in flexibiliteit.

Onduidelijke declaraties?

Bij VBO is een declaratie altijd voorzien van een specificatie van de verrichte werkzaamheden. 

Snel schakelen

Hier staan wij bekend om! Zo zorgen wij dat jij als ondernemer altijd direct weer door kan!

Overstappen? Het kan eenvoudig, zorgeloos en snel!

Ben je ontevreden over de kwaliteit van de huidige accountant? Ben je zodanig als ondernemer gegroeid en heeft de huidige boekhouder onvoldoende kennis? Ben je op zoek naar een sparringpartner die verder gaat dan alleen cijfers?

Welke reden u ook heeft om over te stappen, dan staan de adviseurs van VBO accountancy voor jou klaar om dit snel en zorgeloos te doen.  

Wij van begrijpen dat een overstap naar een nieuwe adviseur veel vraagtekens oproept. Hoe gaat dat met de belastingdienst? Merkt mijn personeel daar wat van? Loopt alles wel door? Kortom een drempel, die wij kunnen wegnemen. 

 

  • Wij nemen contact op met de huidige accountant voor een dossieroverdracht.
  • Uitstelregeling bij de belastingdienst door één druk op de knop.
  • Direct toegang tot onze sparringpartners. 

Onze diensten

Accountancy

VBO Accountancy heeft kennis van de branche en jij kunt vertrouwen op een deskundig en betrouwbaar advies.

Belastingadvies

Voor alle diensten, adviezen en begeleiding op het gebied van belastingzaken kun je terecht bij VBO Accountancy.

Bedrijfsadvies

De adviseurs van VBO Accountancy staan dan voor je klaar, met passie voor ondernemen en kennis van zaken stellen zij jouw belangen voorop.

Personeel

Jij onderneemt, wij verzorgen de personeelsadministratie

Relaties aan het woord:

Het team van Mookus Fysiotherapie staat al jarenlang klaar voor onze clienten. Recent zijn wij verhuist van een doorsnee praktijkruimte naar een unieke locatie, namelijk een leegstaande kerk in Kampen. Het monumentale pand moest eerst flink verbouwd worden. Zo’n investering is niet niks, daarvoor hebben wij dan ook beroep gedaan op de expertise van VBO Accountancy. 

We werken al langer samen met VBO. Als ik hen in drie woorden moet omschrijven, zou ik zeggen  laagdrempelig, persoonlijk en vertrouwd. Dat is iets wat ik zelf ook wil uitstralen met mijn bedrijf. Ik vind het belangrijk dat bedrijven waar ik mee samenwerk dezelfde normen en waarden hebben. 

Toen ik jaren geleden op zoek was naar een accountant, ben ik bij VBO terecht gekomen. Ik merkte al gauw dat zij niet bang zijn om out of the box te denken, daar houd ik wel van!”

Patrick Mookus, Mookus Fysiotherapie

Twee jaar geleden is Studio3XS ontstaan vanuit Warmtestore b.v. Als landelijk werkende haardenspeciaalzaak nam de vraag naar totaaloplossingen de laatste jaren enorm toe. Met die insteek hebben wij Studio3XS opgezet; een bedrijf dat zich specialiseert in luxe vloer-en wandafwerking. 

Aangezien wij met andere ondernemingen ook klant zijn bij VBO Accountancy, was de keuze niet moeilijk. VBO heeft ons geholpen met de oprichting van de nieuwe B.V. en met het opzetten van de administratie. Daarnaast voorziet VBO in alle behoeftes die een MKB-bedrijf nodig heeft, van boekhouding tot salarisverwerking.

Ik ervaar VBO Accountancy als een toegankelijke onderneming, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.”

Herman van Dalfsen, Studio3XS

Contact
Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of bel direct: 038 3333 688

Carlsonstraat 3, 8263 CA Kampen

Overstappen? Het kan eenvoudig!

Vul jou naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met jou op.