Accountant Assen

Wilt u een accountant inschakelen? Schakel dan VBO Accountancy in!

Accountant Assen

Een accountant is erg belangrijk voor een ondernemer. Want naast het samenstellen van de jaarrekening biedt een accountant ook advies en helpen ze bij belastingzaken en personeel. Tenminste, zo doen wij dat bij VBO accountancy. Verder gaan dan alleen cijfers noemen wij dat. Wij hebben veel ervaring als het gaat om accountancy, maar ook zeker als het gaat om bedrijfsadvies, belastingadvies en personeel. Ook bij ons stroomt het ondernemersbloed door het lichaam, waardoor wij goed begrijpen wat er gebeurt bij de ondernemer.

Doordat wij in Kampen gevestigd zijn, snappen wij dat de afstand niet ideaal lijkt. Maar juist doordat wij in een andere stad gevestigd zijn, zijn er veel voordelen. Wij zijn namelijk compleet onafhankelijk en u hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over uw privacy. 

Bij VBO accountancy richtten wij ons vooral op het MKB. Wij zijn er van overtuigd dat het MKB de drijvende kracht is achter onze economie. Natuurlijk doen wij ook werkzaamheden voor verenigingen, stichtingen en particulieren. 

Onze diensten

Bent u opzoek naar een accountant? Onze accountants zijn in te schakelen voor verschillende diensten. Wij zijn een partner voor uw belastingzaken, maar wij nemen ook graag uw complete salarisadministratie in handen. Wij bij VBO accountancy zijn bekend met meerdere online boekhoudprogramma’s, heeft u al een online boekhoudprogramma?

Belastingzaken:
Op het gebied van belastingzaken helpen onze accountants u graag. Wij begeleiden u niet alleen, maar geven u ook advies. Als u ons inschakelt, kunt u ervan uit gaan dat alles verloopt volgens de belastingwet. Onze professionals houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij verzorgen de aangifte van loon-, vennootschaps-, inkomsten- en omzetbelasting. Daarnaast helpen wij ook bij belastingcontroles.

Salarisadministratie:
Uw salarisadministratie kunt u met een gerust hart aan een van onze accountants in de regio Dronten overlaten. Wij zorgen ervoor dat loonstroken, wijzigingen, aangiftes en noem maar op meegenomen worden in de salarisadministratie. Bent u van plan om binnenkort nieuw personeel aan te nemen? Dan maken wij een kostprijsanalyse voor u. Als u VBO inschakelt voor uw salarisadministratie, kunt u er van uit gaan dat de wet- en regelgeving wordt nageleefd.

Boekhouden:
Wij zijn bekend met meerdere boekhoudprogramma’s. U kunt er ook voor kiezen om uw boekhouding online bij te houden met een beveiligd online computersysteem van VBO Accountancy. U heeft zo overal en altijd inzicht in uw administratie. Een ander voordeel is dat een van onze accountants met u mee kan kijken bij specifieke vragen.

Accountant in Assen inschakelen

Wilt u een accountant in Assen inschakelen? Of heeft u vragen over één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 038 – 3333 688. Of maak gebruik van het contactformulier.

Bekijk ook: 

Meer dan cijfers alleen

Neem contact op