Accountant Urk

Wilt u een accountant in Urk inschakelen voor uw belasting of administratie? Schakel dan VBO Accountancy in!

Accountant Urk

Bent u opzoek naar een accountant op Urk voor uw administratie of het opstellen van de jaarrekening? Wij hebben ervaring in de financiële administratie, personeel administratie en salaris administratie. Moet de administratie nog opgezet worden? Ook daarbij helpen wij u. Wij begrijpen dat u het liefst wilt ondernemen, daarom is VBO accountancy het accountantskantoor dat de administratieve werkzaamheden bij u wegneemt.

VBO accountancy is gevestigd aan de Carlsonstraat in Kampen, op ongeveer een half uur rijden van Urk. Doordat wij in Kampen gevestigd zijn, zijn we compleet onafhankelijk en hoeft u zich geen zorgen te maken om uw privacy. En dat half uurtje rijden? Wij komen graag naar Urk toe om u van dienst te zijn.

Bij VBO accountancy gaan wij verder dan cijfers alleen. Als ondernemer heb je namelijk geen invloed op het verleden, maar wél op de toekomst. Wij zijn daarom het accountantskantoor dat vooruit kijkt. Cijfers over het verleden vertalen we in adviezen over de toekomst.

Onze diensten

U kunt bij ons een accountant inschakelen voor verschillende diensten. Bent u op zoek naar een partner voor uw belastingzaken? Of wilt u uw complete salarisadministratie uit handen geven? Onze accountants pakken dit graag voor u op. Ook zijn wij bekend met verschillende boekhoudprogramma’s. Heeft u bijvoorbeeld al een online boekhoudprogramma? Hieronder leest u meer over de genoemde diensten.

Belastingzaken:

Op het gebied van belastingzaken helpen onze accountants u graag. Door de complexiteit van de fiscale regels en wetgeving kan een ondernemer niet zonder een vakkundige belastingadviseur. Als u ons inschakelt, kunt u er vanuit gaan dat alles verloopt volgens de belastingwet. Onze professionals houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij verzorgen de aangifte van loon-, vennootschaps-, inkomsten- en omzetbelasting. Daarnaast helpen wij ook bij belastingcontroles en geven wij inzicht in kansen voor belastingbesparing.

Salarisadministratie:

Uw salarisadministratie kunt u gerust aan de accountants van VBO accountancy overlaten. Wij zorgen ervoor dat loonstroken, wijzigingen, aangiftes en noem maar op meegenomen worden in de salarisadministratie. Bent u van plan om binnenkort nieuw personeel aan te nemen? Dan maken wij een kostprijsanalyse voor u. Als u VBO inschakelt voor uw salarisadministratie, kunt u er van uit gaan dat de wet- en regelgeving wordt nageleefd. Een belangrijke onderdeel van de onderneem zijn ten slotte goed functionerende medewerkers. Wij bij VBO accountancy vinden het belangrijk dat jij kan ondernemen, wij verzorgen de personeelsadministratie.

Boekhouden:

Wij zijn bekend met meerdere boekhoudprogramma’s. U kunt er ook voor kiezen om uw boekhouding online bij te houden met een beveiligd online computersysteem van VBO Accountancy. U heeft zo overal en altijd inzicht in uw administratie. Een ander voordeel is dat een van onze accountants met u mee kan kijken bij specifieke vragen en dat uw boekhouding altijd en overal inzichtelijk is.

Accountant in Urk inschakelen

Wilt u een accountant in Urk inschakelen? Of heeft u vragen over één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 038 – 3333 688. Of maak gebruik van het contactformulier.

Bekijk ook: 

Meer dan cijfers alleen

Neem contact op